Nieuws

Laatste nieuws

Nieuws

Stunt groep 8

Wauw! Wat een leuke 'stunt' van groep 8: meester Tim werd wakker gebeld en moest zich om 7 uur melden voor een ontbijt. Om kwart voor 8 begon de challenge. Hij moest verschillende uitdagingen aangaan om een deel van de schatkaart te verdienen. Toen hij die compleet had, vond hij z'n welverdiende snoeppot. Daarna was het de beurt aan de hele school om mee te doen aan 'levend wie-is-het?' Meester Tim en Juf Kim moesten raden wie welke foto van een verklede achtstegroeper had. Ronde 2 waren Juf Jeanette en Juf Annet aan de beurt. Als afsluiting kreeg de school nog een mooi bord met 'St. Martinusplein' van alle schoolverlaters. Groep 8: bedankt, we gaan jullie missen!

Lees verder

Het dak ging eraf tijdens de musical!

Maandagavond 17 juli was de feestelijke afsluitavond van dit schooljaar van de Rooms Katholieke Basisschool Sint Martinus in Vollenhove. Alle kinderen van de hele school, samen met ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s waren uitgenodigd om te komen kijken naar de uitvoering van de musical “Het dak eraf”.

"Iedereen, van groot tot klein, was betrokken bij dit feest en samen hebben de leerlingen er een fantastische avond van gemaakt! De kinderen van groep 7 en 8 speelden de rollen in de musical en alle andere kinderen, al vanaf groep 1, droegen hun steentje bij op het podium tijdens de liedjes ondersteund met prachtige dansen. Van de eerste tot de laatste minuut hebben de kinderen genoten van het spel: een mooi verhaal over daklozen en miljonairs, vol met grappige teksten en mooie liedjes", vertelt directrice Jeanette Masteling. 

Het team van de school kijkt met veel trots terug op een bijzondere, geslaagde avond, waarin alle kinderen stonden te stralen op het podium.

Tijdens de pauze was er een verloting, verzorgd door de Activiteiten Commissie van de school, waarbij diverse prijzen gewonnen konden worden. Dit alles was mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren uit heel Vollenhove. Sint Martinusschool dankt al haar sponsoren en de eigenaren van De Burght, die er aan hebben bijgedragen dat de feestelijke afsluitavond een groot succes is geworden.

Lees verder

Schoolfruit

De periode van het gratis schoolfruit is voorbij. We hebben 20 weken lang gratis 3 stuks groente/fruit ontvangen. Elke dag groente en fruit eten, verbetert de gezondheid en leerprestaties! Daarom stoppen we niet met het eten van groente en fruit, maar we moeten het wel weer zelf mee naar school nemen. Onze verplichte schoolfruitdagen zijn de woensdag en de vrijdag. Ook op de andere dagen stimuleren we het eten van een gezond tussendoortje.

Lees verder

Verkeersweken

Tijdens de verkeersweken werden alle fietsen gecontroleerd. Gelukkig kunnen wij veilig fietsen!

Lees verder

Verkeersweken

Ik ben een kunstenaar

Groep 1,2 is enthousiast begonnen met het thema "ik ben een kunstenaar".  In de eerste week hebben de kinderen een zelfportret gemaakt. In de tweede week hebben we het over de verschillende schilders en hun stijl gehad. Zo konden de kinderen in de constructiehoek kunstwerken bouwen, die gebaseerd zijn op het abstracte werk van Piet Mondriaan. 

Lees verder

Ik ben een kunstenaar

Sinterklaas op school

Vandaag is Sinterklaas bij ons op school geweest. Wat hebben we genoten! Iedereen is onwijs verwend en we hebben een gezellige ochtend gehad.

Lees verder

Sinterklaas op school

St. Maartenviering

Vanochtend heeft iedereen kunnen genieten van de St. Maartenviering in de kerk. Er werd gezongen, met lampions gelopen en we hebben geluisterd en gekeken naar verhaal over St. Maarten.

Lees verder

St. Maartenviering

Opening Kinderboekenweek

Vanochtend hebben Juf Toos en Opa Koos de kinderboekenweek geopend. Samen met de kinderen en opa's en oma's hebben zij gelezen en gedanst.

Lees verder

Opening Kinderboekenweek

St. Martinusschool

Hartelijk welkom op onze website!

Op deze website kunt u informatie lezen over de school. Als onze visie u aanspreekt, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de school.

Veel lees- en kijkplezier.
Team St. Martinusschool