Nieuws

Laatste nieuws

Nieuws

Schoolfruit

De periode van het gratis schoolfruit is voorbij. We hebben 20 weken lang gratis 3 stuks groente/fruit ontvangen. Elke dag groente en fruit eten, verbetert de gezondheid en leerprestaties! Daarom stoppen we niet met het eten van groente en fruit, maar we moeten het wel weer zelf mee naar school nemen. Onze verplichte schoolfruitdagen zijn de woensdag en de vrijdag. Ook op de andere dagen stimuleren we het eten van een gezond tussendoortje.

Lees verder

Verkeersweken

Tijdens de verkeersweken werden alle fietsen gecontroleerd. Gelukkig kunnen wij veilig fietsen!

Lees verder

Verkeersweken

Ik ben een kunstenaar

Groep 1,2 is enthousiast begonnen met het thema "ik ben een kunstenaar".  In de eerste week hebben de kinderen een zelfportret gemaakt. In de tweede week hebben we het over de verschillende schilders en hun stijl gehad. Zo konden de kinderen in de constructiehoek kunstwerken bouwen, die gebaseerd zijn op het abstracte werk van Piet Mondriaan. 

Lees verder

Ik ben een kunstenaar

Sinterklaas op school

Vandaag is Sinterklaas bij ons op school geweest. Wat hebben we genoten! Iedereen is onwijs verwend en we hebben een gezellige ochtend gehad.

Lees verder

Sinterklaas op school

St. Maartenviering

Vanochtend heeft iedereen kunnen genieten van de St. Maartenviering in de kerk. Er werd gezongen, met lampions gelopen en we hebben geluisterd en gekeken naar verhaal over St. Maarten.

Lees verder

St. Maartenviering

Opening Kinderboekenweek

Vanochtend hebben Juf Toos en Opa Koos de kinderboekenweek geopend. Samen met de kinderen en opa's en oma's hebben zij gelezen en gedanst.

Lees verder

Opening Kinderboekenweek

St. Martinusschool

Hartelijk welkom op onze website!

Op deze website kunt u informatie lezen over de school. Als onze visie u aanspreekt, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de school.

Veel lees- en kijkplezier.
Team St. Martinusschool