Het dak ging eraf tijdens de musical!

Maandagavond 17 juli was de feestelijke afsluitavond van dit schooljaar van de Rooms Katholieke Basisschool Sint Martinus in Vollenhove. Alle kinderen van de hele school, samen met ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s waren uitgenodigd om te komen kijken naar de uitvoering van de musical “Het dak eraf”.

"Iedereen, van groot tot klein, was betrokken bij dit feest en samen hebben de leerlingen er een fantastische avond van gemaakt! De kinderen van groep 7 en 8 speelden de rollen in de musical en alle andere kinderen, al vanaf groep 1, droegen hun steentje bij op het podium tijdens de liedjes ondersteund met prachtige dansen. Van de eerste tot de laatste minuut hebben de kinderen genoten van het spel: een mooi verhaal over daklozen en miljonairs, vol met grappige teksten en mooie liedjes", vertelt directrice Jeanette Masteling.

Het team van de school kijkt met veel trots terug op een bijzondere, geslaagde avond, waarin alle kinderen stonden te stralen op het podium.

Tijdens de pauze was er een verloting, verzorgd door de Activiteiten Commissie van de school, waarbij diverse prijzen gewonnen konden worden. Dit alles was mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren uit heel Vollenhove. Sint Martinusschool dankt al haar sponsoren en de eigenaren van De Burght, die er aan hebben bijgedragen dat de feestelijke afsluitavond een groot succes is geworden.