Stunt groep 8

Wauw! Wat een leuke 'stunt' van groep 8: meester Tim werd wakker gebeld en moest zich om 7 uur melden voor een ontbijt. Om kwart voor 8 begon de challenge. Hij moest verschillende uitdagingen aangaan om een deel van de schatkaart te verdienen. Toen hij die compleet had, vond hij z'n welverdiende snoeppot. Daarna was het de beurt aan de hele school om mee te doen aan 'levend wie-is-het?' Meester Tim en Juf Kim moesten raden wie welke foto van een verklede achtstegroeper had. Ronde 2 waren Juf Jeanette en Juf Annet aan de beurt. Als afsluiting kreeg de school nog een mooi bord met 'St. Martinusplein' van alle schoolverlaters. Groep 8: bedankt, we gaan jullie missen!