De Martinusleerlingenraad

St. Martinusschool - De Martinusleerlingenraad  -

Op de St. Martinusschool is er een leerlingenraad. In deze raad mogen kinderen maandelijks meedenken en meepraten over het reilen en zeilen binnen de school. In de raad zitten de (jaarlijks door de klas gekozen) klassenvertegenwoordigers van de groepen 4 t/m 8. Zij praten over de punten die zij vanuit de klas meegekregen hebben voor de vergadering. Kinderen hebben zelf vaak heel goede oplossingen. Door met elkaar in gesprek te gaan, kunnen deze ideeën kenbaar worden gemaakt en is de St. Martinusschool echt ‘onze school’.
Wij willen dat kinderen inspirerende en creatieve mensen worden, die hun dromen durven waar te maken. Dit betekent ook kansen binnen je eigen leer- en leefomgeving zien en je daarvoor in durven zetten. 

'Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.' 

De leerlingenraad bestaat uit Fenna uit groep 4, Sem uit groep 5, Jop uit groep 6, Hannelotte uit groep 7 en Tessa uit groep 8. 

St. Martinusschool

Hartelijk welkom op onze website!

Op deze website kunt u informatie lezen over de school. Als onze visie u aanspreekt, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de school.

Veel lees- en kijkplezier.
Team St. Martinusschool