Ouderhulp

Als ouders weten wat kinderen doen op school, is er ook afstemming op onderwijsinhoud mogelijk. Zo kunnen ouders thuis het onderwijs versterken, waardoor er een optimale ontwikkeling van het kind mogelijk is. Daarom is het van belang dat school en ouders elkaar regelmatig ontmoeten. Dit gebeurt d.m.v. kijkavonden, open dagen, presentaties van de creatieve ateliers en seizoensvieringen,  vrije inloop met ouders voor groep 1/2, presentaties van Brede School activiteiten etc. Daarnaast krijgen wij veel ondersteuning van ouders bij de uitvoering van activiteiten. Op deze manier maken we ook gebruik van de kwaliteiten van ouders om onze school meer te laten sprankelen. Wij zijn erg blij met deze ouderbetrokkenheid.

'Samen zijn wij en maken wij de St. Martinusschool!'

St. Martinusschool - Ouderhulp -