Klassenkrant groep 3/4

Nieuws

Afgelopen weken zijn er erg veel activiteiten geweest. We zullen binnenkort ook foto's erbij zetten.

maart Joachim en Naemi geven uitleg aan de groep over de vastenactie; dit jaar sparen we voor het kindertehuis op Shri Lanka. Het is voor schoolspullen voorblinde en slechtziende kinderen.

Ook is het Eerste Communieproject gestart voor 12 kinderen.De  16 andere kinderen gaan aan de slag met kaarten van Topondernemers "van graan tot brood".

Streetwise ofwel 2 weken werken rond verkeer. We starten met een fietscontrole, gaan naar de Burght voor het programma "Blik en klik" uitkijken bij het oversteken en zit je in de auto dan de gordel vast. We hebben allerlei keuzewerkjes rond verkeer, maken verkeersborden . Ook komen 2 agenten op school om iets te vertellen over hun werk.

April Samen met groep 6-7 verzorgen wij de maandviering.Reier, Jop dromen over de jungle waar een gorilla [ Jules] een leeuw [ Anando] en een dino [Kacper] langskomen. Nils,Dutin,Eva en Beertje kennen tafelsommen, Max en Angelo moeilijke raadsels en Rosalie,Amelia,Malou, Juliette,Maarten en Kristnah gaan samen fietsen. Top gedaan! Ook een dikke duim voor onze presentator Dustin.

Nieuws van onze "klasse"journalisten. week 1.

Ik  doos

Een  trein  van reier  en een voetbalkaartje en een spor reels  en  een lichtgeevendtrein

van reier

baby geboren

de baby van maarten is geboren

rianne  maria         klappe datem  29 december

maarten is heel blij

verjaadag van rosalie

ze was jarig en maandag op school

de ik doos van jules is  geweest

van dustin

Dit is de klassenkrant van groep 3/4. Samen met juf Gerda en juf Annie gaan zij er weer een bij zonder jaar van maken!

Propjescorso

Er wordt in de klas weer druk gewerkt voor propjescorso. In groepjes maken we samen hele mooie dingen.

schrijven

In groep 3 heeft al veel nieuwe letters leren lezen en schrijven.

Juf Toos

Tijdens de kinderenboekenweek 'voor altijd jong'  komt juf Toos regelmatig op bezoek in groep 3-4.

Voorleeswedstrijd

Tijdens de kinderboekenweek lezen we elkaar voor uit ons leesboek.

Schoolreisje

Met zijn alle met de bus naar Drouwenerzand waar we hebben genoten van een geweldig schoolreisje!